Even voorstellen

Mijn naam is Adriaan Roest. Sinds 2016 ben ik de trotse uitbater van Paviljoen Meerzicht. Toen ik in de zomer van 2015 een aantal weken in het paviljoen had gewerkt vond ik het een prachtige plek met vele mogelijkheden. Toen de eigenaar, Daan Sikkens, mij in december van dat jaar vroeg of ik het over wilde nemen hoefde ik niet lang na te denken.

Voordat ik Meerzicht overnam heb ik vier jaar Financial Services Management gestudeerd aan de Hanzehogeschool. Mede door die studie ben ik ondernemerschap erg interessant gaan vinden. Mijn horecaervaring heb ik op een aantal verschillende plekken opgedaan. Waaronder een instellingskeuken in Heerenveen en een paviljoen in Langweer.

Vanuit mezelf ben ik bezig om een zo klein mogelijke negatieve impact te hebben op de omgeving. Vandaar dat bijvoorbeeld de wijnen, de koffie, de koffiemelk, de smoothies en verschillende sappen biologisch zijn. Daarnaast gebruiken we bij Meerzicht alleen groene stroom en groen gas en verwarmen we het grootste deel van het jaar met een Co2 neutrale pellet kachel.

Natuurlijk kan geen horecabedrijf zonder kok. Roelof Rubingh is na een jaar afwezigheid weer terug bij Paviljoen Meerzicht. Hij zorgtĀ  ervoor dat de keuken op rolletjes loopt en zorgt voor afwisselende en smakelijke gerechten. Roelof heeft de nodige ervaring opgedaan als chef-kok bij onder meer de Gulzige Kater, Huize Maas en een passagiersschip op de Rijn. Hij is het brein achter onze geweldige cheesecake en kan absoluut niet zingen (maar doet dit helaas wel).

Verder werken we op drukke dagen met een gezellig team van scholieren en studenten. Het is hard werken maar de locatie en de gezellige gasten en collega’s maken veel goed. Zoek je nog een leuke zomerbaan met prima verdiensten in een leuk team? Stuur ons een e-mail of kom eens langs!