Even voorstellen

Mijn naam is Adriaan Roest. Sinds 2016 ben ik de trotse uitbater van Paviljoen Meerzicht. Toen ik in de zomer van 2015 een aantal weken in het paviljoen had gewerkt vond ik het een prachtige plek met vele mogelijkheden. Toen De eigenaar, Daan Sikkens, mij in december van dat jaar vroeg of ik het over wilde nemen hoefde ik niet lang na te denken.

Voordat ik Meerzicht heb overgenomen heb ik vier jaar Financial Services Management gestudeerd aan de Hanzehogeschool. Mede door die studie ben ik ondernemerschap erg interessant gaan vinden. Mijn horecaervaring heb ik op een aantal verschillende plekken opgedaan. Waaronder een instellingskeuken in Heerenveen en een Paviljoen in Langweer.

Vanuit mezelf ben ik bezig om een zo klein mogelijke negatieve impact te hebben op de omgeving. Vandaar dat bijvoorbeeld de wijnen, de koffie, de koffiemelk, de smoothies en verschillende sappen biologisch zijn. Daarnaast gebruiken we bij Meerzicht alleen groene stroom en groen gas en verwarmen we het grootste deel van het jaar met een Co2 neutrale pellet kachel.

Natuurlijk geen horecabedrijf zonder kok. Tim Engberts is sinds dit jaar bij ons in dienst en zorgt ervoor dat de keuken op rolletjes loopt Tim heeft de nodige ervaring opgedaan als Zelfstandig werkend kok bij Kaap Hoorn, souschef op Vlieland en chef kok bij De Richel op Terschelling.